Offerte aanvraag

Via dit offerte aanvraag formulier kunt u een offerte aanvragen voor kleding met bedrukking. Dit offerte aanvraag formulier genereert een e-mail die automatisch wordt verstuurd naar ons. De offerte aanvraag wordt verwerkt en wij nemen contact met u op over de offerte via e-mail of telefoon.

- Het is verplicht uw persoonlijke gegevens in te vullen.
- U kunt aangeven welke artikelen u graag wilt hebben. Artikel nummers zijn te vinden bij de producten. Voorbeeld: 3.05
- Bedrukking zoals logo's kunt u mailen naar "textieldruktegelen@hetnet.nl" plaatst u a.u.b. in het veld "Opmerking" dat er bestanden worden toegestuurd.
- Bij "Opmerkingen" kunt u aanvullende informatie aangeven zoals de plaats van de bedrukking en grootte van de bedrukking.
- Bij elk artikel kunt u een gewenste maat opgeven. Niet elk artikel is leverbaar in elke maat, bij de artikel gegevens staan de leverbare maten.
- Wilt u meer dan vijf artikelen aanvragen dan verzoeken wij dit telefonisch te doen, via een e-mail (textieldruktegelen@hetnet.nl) of dit persoonlijk te doen in de winkel.
- Let op de beveiliging vraag onder aan het offerte aanvraag formulier. Deze dient juist ingevuld te worden. Typ in het invul veld "Textieldruk"

 

Bedrijf
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode + Plaats*
Telefoon nummer*
E-mail adres*
---Artikel 1--- (nummer)
Aantal
Maat
Kleur
---Artikel 2--- (nummer)
Aantal
Maat
Kleur
---Artikel 3--- (nummer)
Aantal
Maat
Kleur
---Artikel 4--- (nummer)
Aantal
Maat
Kleur
---Artikel 5--- (nummer)
Aantal
Maat
Kleur
Opmerking
(let op hoofdletter) Typ: Textieldruk